ATT KÖPA VALP

Hur går det till att köpa valp från oss?


Här via vår hemsida kan man anmäla sitt intresse för kommande kullar. Längre ner på sidan på sidan finns ett formulär för att göra er intresseanmälan där ni får en möjlighet att beskriva hur ni bor, vilket liv ni kan erbjuda en hund och vad ni ser framför er i livet tillsammans med er blivande familjemedlem.


Baserat på de intresseanmälningar vi har fått in tar vi via mail kontakt med de personer/familjer som vi bedömer har möjlighet att erbjuda valpen ett fint liv. Om de är många som söker valp är det tyvärr så att en del inte kommer få erbjudande om valp, även om alla förutsättningar är rätt. Hoppas att ni har förståelse för detta.


De vi kontaktar via mail och som är fortsatt intresserade kommer vi vilja träffa antingen “live” eller via ett digitalt möte. Detta för att ge både er och oss en möjlighet att lära känna varandra lite bättre. När vi har träffat alla skapar vi en kort och aktuell kölista och meddelar de möjliga valpköparna.


Cirka fyra veckor efter parningen görs ett första ultraljud,  Först då vet vi om parningen har lyckats och vi får en indikation på hur många valpar det förväntas bli. Efter detta kontaktar vi dem som står på kölistan för att informera om möjligheten att få tinga en valp. När valparna är födda vet vi hur många vi kan ge ett erbjudande om en framtida, underbar familjemedlem. Ni som tackar ja betalar då en handpenning om 5000 kronor, om ni skulle ändra er betalas inte denna åter. Handpenningen är till för att ge både er som köpare och oss som säljare en trygghet i att valpen har ett hem, ditt hem, att flytta till när de fyller 8 veckor.


INTRESSEANMÄLAN

Klicka ovan för att fylla i en intresseanmälan

Köpa valp från One of a Kind Labradoodle


En valp från oss kostar 45 000 kr inkl moms. Vid hämtning av din valp kommer den vara veterinärbesiktigad, avmaskad, vaccinerad och id-märkt. Nedanstående får valpen bland annat med sig den dag ni kommer och hämtar valpen.

  • Halsband och koppel
  • Valpfoder och belöningsgodis
  • Klickerdosa
  • Snuttefilt med doft av mamma
  • Leksak
  • Köpekontrakt, besiktningsprotokoll och vaccinationsintyg
  • Registreringsbevis hos Svenska Labradoodleklubben samt WALA och stamträd

I god tid innan hämtning av valp skickar vi också ut information som är bra att läsa igenom innan valpen flyttar till sitt nya hem.